La Rotisserie to idealne miejsce zarówno na spotkanie biznesowe, jak i romantyczną kolację.

Menu wegańskie przygotowane przez Szefa Kuchni Artura Grajbera to kulinarna przygoda, składająca się z pięciu dań degustacyjnych. Zmieniające się co miesiąc  menu to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dostępne od 12.00 do 23.00.

Menu 5 dań –  159  PLN

Ceny zawierają podatek VAT  / Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 %

  • Assiete z dyni
    dynia pieczona / marynowana / mus / mleko kokosowe
  • Bakłażan i kasza gryczana
    liść limonki / imbir / kolendra / groszek / wasabi
  • Czerwony ryż
    pomidory i bazylia / czarny czosnek / szparagi cykoriowe / olej migdałowy
  • Canelloni z selera
    nadziewane grzybami / „bechamel” kalafiorowy / duszone pomidory / chrupiący jarmuż
  • „Beza” z ciecierzycy
    lody z orzechów arachidowych / sos z maracui z białym octem balsamicznym / kasztany / owoce