Specjalne menu na specjalną okazję

Menu walentynkowe przygotowane przez Szefa Kuchni Artura Grajbera to kulinarna przygoda, składająca się z pięciu dań degustacyjnych i kieliszka różowego szampana  na aperitif. Dostępne 14.02.2020 od 17.30 do 21:30.

Menu 5 dań –  245  PLN

Ceny zawierają podatek VAT.

Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 %

  • Kawior z łososia
    kwaśna śmietana, chips z fioletowego ziemniaka, olej z lubczyku
  • Tatar z Wagyu
    pikle z warzywnych afrodyzjaków: seler, koper włoski, szparagi, aioli
  • Troć fiordowa
    zielone szparagi, orientalne consomme, won ton z krewetkami, czarna soczewica i tom yum
  • Polędwica z jelenia
    jeżyna, skorzonera, truflowe ziemniaki puree
  • Truskawki
    z anyżowym custardem