Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

  • Tatar z łososia fiordowego,
    guacamole i quinoa, esencja z kefiru
  • Risotto
    z leśnymi grzybami i gęsią confit
  • Pieczony filet z halibuta,
    puree z pasternaku, warzywa korzenne, sos z musztardy pommery i wanilii
  • Schab wieprzowy Duroc,
    rogout z gniocchów i karmelizowanej szalotki, sos cząbrowy
  • Ciepły strudel gruszkowy
    sos waniliowy