Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

  • Klasyczna sałatka Cezara
    z krewetkami
  • Chłodnik z botwinki
    z wędzonym łososiem i plastycznym jajkiem
  • Pieczony filet z gładzicy
    ze szparagami i sosem kawiorowym
  • Duszone policzki z prosięcia
    ziemniaki truflowe i sos lubczykowy
  • Beza
    z truskawkami i marakują