Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

  • Sałatka z marynowaną gęsią,
    chrupiącym kozim serem i sosem orzechowym
  • Aromatyczne consome
    z wędzonej kaczki, własne cappelletti, kolendra
  • Filet z dorsza atlantyckiego
    łuska ziemniaczana, salsa z pomidorków cherry, kolendry i imbiru
  • Gicz wieprzowa,
    czarny pudding, krewetka w tempurze i sos estragonowy
  • Tarta jabłkowa,
    ser jersey blue, lody cynamonowe