Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

Ceny zawierają podatek VAT / Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 %

  • Pate z wędzonego pstrąga
    piklowany burak, mus z chrzanu, tostowany orzech laskowy
  • Toskańskie minestrone
    z ciecierzycą
  • Filet z dorsza
    kalafior, soczewica i pesto ziołowe
  • Polędwiczka wieprzowa
    ziemniak la ratte, pieczone portobello, kruszonka ziołowa, sos tymiankowy
  • Panna cotta
    na maślance, świeża marakuja