Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

  • Tataki z tuńczyka
    z relishem paprykowym, awokado i kolendrą
  • Chłodnik ogórkowy
    z infuzjowanym ogórkiem, rzodkiewką i koperkiem
  • Pieczony filet z czarniaka,
    puree z groszku, batat, liście botwiny i remoulade z selera
  • Pieczony boczek i policzek wieprzowy,
    jabłko z palonym masłem rozmarynowym, kapusta, ziemniaki gallette
  • Leśne owoce
    na biszkopcie z kremem waniliowym, sorbetem z truskawki i rokitnika