Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

Ceny zawierają podatek VAT / Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 %

  • Podwędzany gravlax z łososia
    mus z buraka, chrzanowy creme fraishe, jabłko Granny Smith
  • Krem z borowika
    łazanki, bryndza
  • Plamiak
    salsefia, duszona pietruszka, fasolka szparagowa, ziemniak grillowy
  • Kurczak kukurydziany
    jarmuż, puree seler, sos z czerwonego wina
  • Gruszka duszona w białym winie
    kruszonka orzechowa i lody waniliowe