Polecamy specjalne
dwu lub trzydaniowe menu

Od poniedziałku do soboty w godzinach 12:00-17:00 zapraszamy do degustacji sezonowych specjałów. Aby zadowolić stałych Gości, nasz Szef Kuchni co tydzień przygotowuje nową kartę menu. W okresie wiosenno-letnim zachęcamy do korzystania z pięknej pogody i rezerwowania stolików na patio lub pod arkadami.

Stwórz swoje menu (przystawka, danie główne i/lub deser)
spośród 5 dań do wyboru! Każdego tygodnia nowe propozycje!

78 PLN za osobę / 2-dania
88 PLN za osobę / 3-dania

  • Tatar z polędwicy wołowej all’Albese
    z suszonymi pomidorami
  • Chłodnik z malin,
    buraki z bazylią i tempura krewetkowa
  • Pieczony filet z dorsza,
    gratin z kurek i lubczyku
  • Duszone policzki z prosięcia,
    ciepła sałatka z soczewicy i sos jałowcowy
  • Beza
    z truskawkami i marakują