Linner to nowy sposób
na niedzielny brunch

Idealny na nieformalne spotkanie z przyjaciółmi i rodziną. Co tydzień w czasie lunchu i wczesnej kolacji proponujemy nowe, pięciodaniowe menu przygotowane przez Szefa Kuchni Marcina Korcza, oraz wybór win naszego sommeliera, serwowane do Państwa ulubionego stolika w eleganckich wnętrzach restauracji lub na patio.

Zapraszamy w każdą niedzielę w godzinach 13:00-18:00

Pięciodaniowe menu, aperitif,
kieliszek wina białego, kieliszek wina czerwonego,
kawa lub herbata, woda mineralna / 185 PLN za osobę

  • Przykładowe menu
  • Tataki z łososia
    sałatka z kopru włoskiego, seler i marakuja
  • Kremowa zupa
    z dyni z kolendrą
  • Pieczony filet z dorsza
    soliród, pasternak i marchew imbirowa
  • Gulasz z dzika
    z kluseczkami lubczykowymi i pieczonymi warzywami
  • Mus z kasztanów
    lody z bobu tonka