La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 174 / 196 / 228  PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 157 / 173 / 189  PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

Ceny zawierają podatek VAT  / Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 % 

  • Klasyczny tatar wołowy
    z domową musztardą, szalotką piklowaną, puder z żółtka
  • Carpacio z buraka
    olej wędzony, kalafior w tempurze, dressing truflowy
  • Okoń morski
    veloute ze skorupiaków, julienne z warzyw, parsellada, kalmar
  • Sarna
    puree z orzechów pini, kurki, młoda rzepa, karmelizowana figa
  • Asortyment serów
  • Mus herbaciany
    z pomarańczą