La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 164 / 186 / 198 PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 143 / 154 / 172 PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

  • Tataki z tuńczyka
    z relishem paprykowym, awokado i kolendrą
  • Zupa dyniowa
    z brzoskwinią, mlekiem kokosowym i chipsem z boczku speck
  • Pieczony filet z dorsza
    warzywny stir fride z makaronem ryżowym i kolendrą
  • Grillowana polędwica wołowa
    ziemniaki confit, brukselka, sos z trawą żubrową
  • Asortyment serów
  • Mus chałwowy
    kompresowane jabłko i własny sorbet