La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Menu degustacyjne przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z pięciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co miesiąc  menu to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dostępne od 12.00 do 23.00.

Menu 5 dań –  196  PLN
Wina  5 kieliszków –  174 PLN

Sobota i niedziela  menu degustacyjne 119 PLN od osoby

Ceny zawierają podatek VAT  / Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 % 

  • Chłodnik z czerwonej kapusty,
    chrust z pora, jajko, botwina, nasturcja, mleczna cielęcina
  • Szparagi,
    kozi ser, orzech, plastyczne żółtko, kiszony żółty pomidor
  • Okoń morski,
    letnie warzywa, kalafior romanesco, mus z pieczonych pomidorów
  • Schab z młodej mlecznej wieprzowiny z kością,
    dymka, bób, cukinia, pomidory heritage
  • Kogel-mogel
    z truskawkami