La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 164 / 186 / 198 PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 143 / 154 / 172 PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

  • Chłodnik z malin,
    buraki z bazylią i tempura krewetkowa
  • Małże Św. Jakuba
    z kapustą imbirowo-kolendrową, beurre blanc z kawiorem
  • Pieczony Filet z sandacza
    gratin z kurek i lubczyku
  • Grilowany medalion z polędwicy wołowej,
    bób i suszone pomidory
  • Asortyment serów
  • Mango i marakuja