La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 174 / 196 / 228  PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 157 / 173 / 189  PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

Ceny zawierają podatek VAT  / Do Państwa rachunku doliczony będzie serwis w wysokości 10 % 

  • Węgorz z polskich wód
    seler, zielone jabłko, duszona kapusta
  • Chrupiąca grasica cielęca
    z pietruszką i żurawiną
  • Jesiotr
    topinambur, por, fermentowana rzepa, pure z liści młodej kapusty
  • "Zraz" z siodła jagnięcego
    podroby, kapusta, młody ziemniak
  • Asortyment polskich serów
  • W-Zetka