La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 174 / 196 / 228  PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 157 / 173 / 189  PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

  • Tatar z tuńczyka
    z relishem ogórkowo-kolendrowym
  • Potrawka z małzy Św.Jakuba
    z kalafiorem i rodzynkami , emulsaja kaparowa z dymką
  • Meli melo z sandacza i włoskiej kapusty
    ciepły vinaigrette z oliwy z oliwek BIO I trybuli
  • Pieczony comber jagniecy
    risotto z gruszka i gorgonzolą, esencja z Barolo i trufli
  • Asortyment serów
  • Mus z trzech czekolad
    z sorbetem mandarynkowym