La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 174 / 196 / 228  PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 157 / 173 / 189  PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

  • Makrela,
    ziemia jadalna, dressing z dashi, piklowane chilli, mouli, opalany młody ogórek, por, crème fraiche
  • Consomme
    z wiosennymi warzywami i oliwą truflową
  • Turbot,
    pure z kalafiora i Comte, slsefia, cykoria, szalotka, oliwa pomarańczowa, kremowy bisque
  • Perliczka,
    pomme souffle, chrupiąca szalotka, młoda marchew i liście botwiny
  • Asortyment serów
  • Leśne owoce
    na biszkopcie z kremem waniliowym, sorbet z truskawek i rokitnika