La Rotisserie to
idealne miejsce zarówno
na spotkanie biznesowe,
jak i romantyczną kolację.

Wieczorne menu przygotowane przez Szefa Kuchni to kulinarna przygoda, składająca się z sześciu dań degustacyjnych i selekcji win hotelowego Sommeliera. Zmieniające się co dwa tygodnie menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Goście decydują o wyborze dań, zamawiając cztery, pięć lub sześć pozycji.

Menu 4 / 5 / 6 dań – 174 / 196 / 228  PLN
Wina 4 / 5 / 6 kieliszków – 157 / 173 / 189  PLN

Sobota i niedziela 5-o daniowe menu degustacyjne 119 PLN od osoby

  • Krótko wędzony łosoś szkocki,
    twaróg z koziego sera, rzodkiew, marynowany szparag
  • Zupa krem z topinamburu i jarmużu,
    jajko przepiórcze, lubczyk
  • Turbot,
    pure z kalafiora i Comte, slsefia, cykoria, szalotka, oliwa pomarańczowa, kremowy bisque
  • Długo pieczony boczek, policzek wieprzowy,
    jabłko z palonym masłem rozmarynowym, kapusta, ziemniak gallette, sos rozmarynowy
  • Asortyment serów
  • Mus chałwowy,
    kompresowane jabłko i własny sorbet