Każdy sezon wnosi do menu nowe smaki, które Szef Kuchni Piotr Szulc wraz z zespołem, umiejętnie łączy w wyszukane dania, skomponowane z lokalnych produktów. Sommelier Andrzej Strzelczyk proponuje wina znanych i cenionych producentów, jak i nietuzinkowe trunki. To sprawia, że menu à la carte w La Rotisserie jest idealną propozycją zarówno na eleganckie spotkania biznesowe jak i romantyczne kolacje.

Zakąski

  • Marynowany burak,
    44 PLN
    olej wędzony, kalafior w tempurze
  • Węgorz z polskich wód,
    63 PLN
    seler, zielone jabłko, duszona kapusta
  • Tatar wołowy
    68 PLN
    z domową musztarda, szalotką piklowaną i puderem z żółtka
  • Chrupiąca grasica cielęca
    55 PLN
    z pietruszką i żurawiną
  • Żur z Górnego Śląska,
    39 PLN
    zakwas domowy z mąki razowej, jajko w koszulce i kiełbasa z sarny
  • Domowy pieróg
    52 PLN
    z leśnymi grzybami

Ryby

  • Sandacz
    78 PLN
    ze słonecznikiem i sosem z trawy żubrowej
  • Dorsz Bałtycki
    84 PLN
    czarna soczewica, warzywa okopowe, szpinak
  • Jesiotr
    92 PLN
    topinambur, por, fermentowana rzepa, puree z liści młodej kapusty

Mięsa

  • Smażona pierś kaczki krzyżówki
    89 PLN
    mus z dyni, dziki brokuł, marchew, sos tymiankowy
  • Polędwica wołowa z Małopolski
    98 PLN
    ketchup z palonej cebuli, borowik, szpinak
  • Comber z sarny z Kampinosu
    112 PLN
    puree z orzeszków, rzepa, jałowiec
  • "Zraz" z siodła jagnięcego
    124 PLN
    podroby, kapusta, młody ziemniak

Desery

  • Sernik
    35 PLN
    z czarną porzeczką w białej czekoladzie
  • "Jabłko"
    35 PLN
    mus z antonówki
  • W-Zetka
    35 PLN
  • Wybór polskich serów lub ser dnia
    64 / 28 PLN